KAMI REFUND WANG ANDA JIKA BOCOR
KAMI REFUND WANG ANDA JIKA BOCOR— BajuHujan.com
Sale!

Baju Hujan Riboot v2 Red Heavyduty x Cricket (Set Lengkap)

(17 customer reviews)

RM209.00

Hujan lebat? No problem, redah je—  dengan (satu-satunya) baju hujan yang berani & BERJAYA buktikan claim ‘kalis air hujan’ menggunakan air terjun. Air tak tembus zip hadapan, seluar tak bocor di celah kangkang. Atas bawah satu set kering. Design yang direka khas buat para rider supaya kekal kering walaupun ride berjam-jam ketika hujan lebat. Ini baru betul baju hujan!

✔️ Saiz dari S sehingga 6XL!
✔️ Boleh tukar jika saiz tak sesuai
✔️ Wang anda dikembalikan jika baju tak kalis air

SKU: N/A Category:

Description

Additional information

Size

S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL

17 reviews for Baju Hujan Riboot v2 Red Heavyduty x Cricket (Set Lengkap)

  1. Hazli (verified owner)

    Kualiti kain elok. Design tangan tu memang terbaik la senang nak buka

  2. Zikri (verified owner)

    The real baju hujan

  3. Syamsuzzaman (verified owner)

    Dah pernah beli..2 tahun masih tahan

  4. Hamba Allah (verified owner)

    aku baru beli, tak try lagi utk hujan, tp try pakai dah la, memang rasa premium. saiz pun ngam, penghantaran laju kilat, sehari dah sampai

  5. Hailme Abdullah (verified owner)

    Barang dah sampai dengan selamat. Belum cuba lagi sbb belum hujan. Tapi yang lain2 memang mantapp

  6. Madkamalisa (verified owner)

    Saiz fit elok, fes time beli baju hujan harga premium mcm ni tapi setakat ni ini yang paling berbaloi

  7. Faryza felysya farrel (verified owner)

    Baju hujan dah sampai. Husb cakap sangat laa selesa tak berat tak panas sangat ❤️ berbaloi beli laa bila tengah sale harap bertahan lama ye . Sarung kasut tak try lagi kita add on je murah2 thanks sellers

  8. Amir Shafie (verified owner)

    Pencarian berakhir. Sebelum ni pernah beli baju hujan juga. Katanya waterproof tapi bila hujan lencun juga. Tapi yang ni terbaik! Hujan lebat redah sahaja!

  9. Ammar Abdullah (verified owner)

    Kualiti mmg terbaik..mmg terbukti seperti iklan..kepuasan 100%…

  10. izwan (verified owner)

    ni baru btol baju hujan…..x risau nk redah hujan lebat utk jangka masa yg pnjg…mmg terbaik dan berkualiti

  11. HADIYANA MD YATIM (verified owner)

    Saya belikan baju hujan ni utk suami saya. Suami keje di KL tp tinggal di Banting, so ulangalik setiap hari. Dia dah bnyk baju hujan sblm ni. Ada yg latest jenama terkemuka hrg smpi RM250+ tp bila guna tetap basah baju dan seluar. Tapi… Sejak dia pakai baju hujan drp baju hujan.com ni dia happy sngt. Hujan la lebat mcm mana pun setakat ni kering jer baju dia. Dia happy sngt. Bila dia happy, saya pun happy. Terima kasih kpd baju hujan. Com kerana menghasilkan produk terbaik dgn hrg marhaen ♥️

  12. Muhammad musa bin zakaria (verified owner)

    Baju dan seluar hujan yang pertama yang bukan sekadar muat tetapi selesa dipakai.kerana saya berbadan besar yang selalunya sempit dibahagian peha.alhamdulillah berbaloi dengan harga

  13. Shah (verified owner)

    So far pakai mmg terbaikk.. x bocor wpon hujan lebat jalan jauh..

  14. Syazwan (verified owner)

    Dah pakai redah hujan lebat. Alhamdulillah, tak basah dalam. Hood pon bantu elak air masuk dari kolar blkg. Very Recommended.

  15. Mohd Shafiq Ahmad (verified owner)

    Baju memang selesa. Risau juga order size M takut seluar xmuat. Tp alhamdulillah muat selesa angkat kaki. Panjang seluar dan labuh baju terbaik. Belum cuba time hujan lagi. Kalau sy x edit atau complain bermakna benar lah baju ni x tembus air. Apa2 pon tq utk gift.

  16. Luqman Farhan (verified owner)

    Baju hujan yang terbaik diabad ni! ni baru betul the real baju hujan! Tak sia-sia order! Kepada rider especially sangat recommended untuk dapatkan baju hujan yang sangat premium quality! Sangat sesuai untuk rakyat marhaen golongan B40 cam kita ni! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  17. Shaifuddin (verified owner)

    Beli tak ngam size. Mintak tukar, laju je diorang bagi. Seller sangat membantu.

    Kualiti baju hujan memang terbaik. Kain tebal, design cantik, harga berpatutan dengan kualiti yg dapat. Berbaloi beli. Sangat recommended.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Riboot v2 adalah upgrade daripada Riboot v1. Namun, ini tidak bermakna Riboot v1 tidak berkualiti. Cuma ada beberapa feature baru yang ditambah pada Riboot v2. Selain design yang diberikan nafas baru, material untuk Riboot v2 juga lebih heavyduty dengan perbezaan harga hanya RM20 sahaja.

Boleh. Kami bagi siap-siap borang untuk penukaran saiz dalam parcel untuk memudahkan anda jika diperlukan nanti. Anda juga boleh rujuk ukuran saiz yang kami berikan terlebih dahulu.

Untuk baju hujan Riboot ni, seluar kita guna seam sealing. Bukan setakat kalis air malah seluar dijamin tak bocor di celah kangkang. Tiada lagi masalah rasa tak selesa apabila seluar basah ketika hujan.

Ada. Poket di bahagian dalam.

Ada. Hoodie ni juga boleh dibuka namun disarankan untuk sentiasa memakai hoodie sebelum memakai helmet terutama ketika hujan lebat.

Kami bagi 60 day money-back guarantee. Wang anda akan dipulangkan 100% jika baju hujan kami tak kalis air seperti dinyatakan.

Anda akan diberikan tracking number melalui Whatsapp dan Email selepas order anda selesai dipos. Tempahan mengambil masa 1 hari bekerja untuk diproses.

Ada soalan lain?